Klub 100

Let ptice Lastovke je oprijemljiv s hitrostjo, sunkovitim vzponom in drznostjo. Naj ideja o ambicioznih in drznih ciljih začne krožiti med igralci, navijači, mediji ter člani KLUBA 100.

Izvirni greh nastanka poslovnega kluba je razvoj košarkarskega kluba Lastovka. Klubski ustroj se je v zadnjih letih pospešeno razvijal, hkrati pa omogočal nastanek ideje, ki je danes realnost.
KLUB 100:
Projekt je edinstven v Sloveniji, prav tako povezovanje s KK Lastovka, ki v slovenski košarkarski eliti nosi edinstveno ime.
V poslovnem Klubu 100 lahko računate na medsebojno povezovanje, širjenje idej, moč poslovnega zaupanja, privilegij poštenosti in kreativnosti ter druženje, športni adrenalin, navijaške strasti in številne projekte, ki bodo združevali, bolj kot lahko pričakujete.

IME, ZNAČAJ, KOLEKTIVNO VZDUŠJE, VIZIJA NAPREDKA in POŠTENOST so najpomembnejše vrednote košarkarskega kluba Lastovka in poslovnega KLUBA 100, ki bo močno stkane vezi gradil na komunikaciji, prepletanju idej in številnih, vsebinsko povsem različnih, projektih (šport, kultura, podjetništvo, predstavitve, turizem…).
Košarkarske tekme bodo dogodek za vso družino, poslovni Klub 100 bo omogočal razvijanje kreativnosti vsem, ki si želijo napredka in imajo višje cilje. KLUB 100 ni neposredno vezan na uspehe KK Lastovke, pač pa je to znamka, ki bo navduševala zaradi stkanih vezi članstva in kreativnih idej t.i. internega supporta.
Pomagajmo si, navdušujmo drug drugega, uresničimo močan potencial in skupaj poletimo visoko.

 

Comments are closed